Webshop en website

Daan’s Vlees

30 mei 2020
Diensten
Website, Webshop, Logo, Vormgeving
Projectduur
4 maanden

opdracht & uitwerking

D

aan’s Vlees is hét bedrijf als het om écht (h)eerlijk lamsvlees gaat. Als jonge, gedreven ondernemer was Daan, fokker van de lammeren en oprichter van Daan’s Vlees, op zoek naar een website en huisstijl om zijn lamsvlees producten op te verkopen.

De Website Centrale mocht het totaalpakket ontwerpen en bouwen, en hier we erg trots op. De website (www.daansvlees.nl) is gebouwd vanuit WordPress en draait op de meest actuele WooCommerce versie, welke we in samenspraak met Daan helemaal naar zijn smaak hebben ingericht.

De website is volledig SEO-geoptimaliseerd, en wordt door alle zoekmachines goed en volledig gevonden.
Het allerbelangrijkste was gebruiksvriendelijkheid voor de gebruikers en voor Daan als beheerder.

Omdat Daan zijn eigen recepten maakt, inclusief mooie foto’s, is het belangrijk dat hij zelf gemakkelijk zijn eigen content kan plaatsen. Door het maken van een gebruiksvriendelijk dashboard, en het geven van een snelcursus op zijn website voor het plaatsen van content, is zijn website altijd up-to-date en kan Daan zelf alles aanpassen wanneer hij wilt.

Vele vleesliefhebbers hebben via www.daansvlees.nl al een heerlijk vleespakket besteld, en daar zijn we dan natuurlijk ook erg trots op. We houden met al onze klanten een kort lijntje voor vragen, opmerkingen of problemen. Hierdoor kunnen we voor zowel Daan, als de gebruiker, een geweldige en foutloze gebruikerservaring realiseren.

Eindproduct

We hebben voor Daan een mooie website en webshop gebouwd en tevens een huisstijl en logo opgeleverd. Uiteraard van A tot Z verzorgd, met certificaten, e-mailpakketten en onze eigen professionele webhosting.

Daarnaast hebben we voor Daan ook een aantal mooie bijproducten opgeleverd, zoals een visitekaartje, een folder en een aantal grafische elementen voor de verkoop van zijn vleesproducten.

Ben jij op zoek naar een partij die je kan helpen met het bouwen, onderhouden of beheren van je website of webshop? Dan zou De Website Centrale je ongetwijfeld goed kunnen helpen.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan snel contact op, we helpen je graag vrijblijvend verder!