meest gevraagd

Veelgestelde vragen

Sinds 2019 zijn we actief in de onlinemarkt en hebben we een groeiend aantal klanten geholpen zoals jij. We zijn een betrouwbare en eerlijke partner voor starters en MKBers. Heb je vragen of wil je graag klant worden? Neem dan direct contact op en je wordt binnen 24 uur geholpen.

 

1.Zit ik ergens aan vast als ik klant word?

Nee. Als klant van De Website Centrale werken wij voor je wanneer je ons nodig hebt. Als je ons niet nodig hebt, betaal je ook niks.

Neem je een onderhoudsabonnement bij ons af? Dan kan je dat maandelijks opzeggen.

2.Ik heb jullie hulp maar een half uurtje per maand nodig, kan dat?

Of je ons nu dagelijks of 30 minuten nodig hebt, je betaalt enkel voor de tijd dat we je helpen. Je krijgt dus nooit onverwachts dure facturen voor diensten die niet worden geleverd. We houden de werktijd netjes voor je bij en sparen die op tot het einde van de maand, zodat je maar één factuur hoeft te betalen.

3.Kan ik ook een hele website bij jullie afnemen?

Jazeker! Wij ontwikkelen voor verschillende klanten complete professionele websites en webshops, vaak inclusief logo, huisstijl, hosting en alle benodigdheden.

Afhankelijk van je voorkeuren maken we een vrijblijvende offerte voor je op.

4.Maken jullie ook bedrijfslogo's?

Ja. We ontwerpen alles naar wens, ook logo's en huisstijlen voor jouw onderneming of voor een nieuw product of een nieuwe dienst.

We leveren alle ontwerpen aan in .AI (Illustrator) bestand, als JPG en PNG, zodat je het op alle denkbare manieren kan gebruiken. Hierin kunnen we je ook adviseren.

5.Moet ik ergens aan voldoen om klant te kunnen worden?

Nee, iedereen kan klant worden bij ons. Vormgeving kunnen we altijd naadloos laten aansluiten op je huidige producten en bestaande vormgeving en we kunnen in principe alles voor je maken, van stoepbord tot relcamezuil en van magazine tot online advertentie.

Voor content management is het wenselijk als je website gebruik maakt van WordPress. Heb je een ander CMS? Dan kijken we met je mee wat we voor je kunnen betekenen.