Alex_en_Luuk_werken
jouw online partner

Welkom bij De Website Centrale

In 2019 zijn we gestart met het helpen van klanten uit het eigen netwerk. Binnen enkele weken begon dit te groeien en al snel kregen we steeds meer verzoeken van buitenaf. We besloten om het groter aan te pakken zodat we iedereen kunnen voorzien van professionele hulp bij hun website, webshop, marketing en beveiliging. Inmiddels hebben we expertise in huis op alle vlakken:

  • Het ontwikkelen van digitale concepten zoals websites, webshops en online marketingkanalen
  • Vormgeving op maat voor zowel drukwerk als online
  • Websitebeveiliging en onderhoud
  • Maatwerk advies
  • Content management
onze diensten

WIJ HELPEN JOUW ONDERNEMING VOORUIT

Website & webshop

Vormgeving

Content management

Onderhoud en beveiliging

Professioneel advies

Website & webshop

Een goede website is de basis van een onderneming en draagt bij een aan hogere omzet.

Steeds meer ondernemers zijn zich bewust van het belang van een goedwerkende en bijgewerkte website of webshop. Je website is het visitekaartje van je onderneming en vaak de eerste kennismaking van nieuwe klanten met jouw onderneming.

Wij ontwikkelen webshops en websites voor onze klanten. Interesse? Klik op onderstaande button.

Vormgeving

Onze vormgevers hebben ruime ervaring op het gebied van commerciële producties en (online) reclamering en drukwerk.

Vormgeving is de brug tussen je product of dienst en de klant. Om je van je concurrenten te kunnen onderscheiden is een professionele presentatie erg belangrijk. Onze experts helpen je met advies en ontwikkelen maatwerk content voor jouw onderneming.

Content management

Even een snelle aanpassing aan je website? Dat kan soms erg lang duren als je niet bekend bent met de achterkant van de website.

Wat voor jou misschien een uur kost, doet een ervaren ontwikkelaar in 2 minuten. Dat is precies wat we doen. Geef ons door wat we voor je mogen aanpassen, en wij doen de rest. Factureren doen we enkel voor de tijd dat we bezig zijn geweest en je betaalt einde van de maand voor de gemaakte uren in totaal.

Onderhoud en beveiliging

Zorg dat je website beschermd blijft tegen hackers, fouten en altijd snel functioneert.

Altijd je website veilig en up-to-date? We bieden verschillende abonnementen aan waarmee jouw website altijd gegarandeerd veilig, bijgewerkt en snel is. Zo voorkom je dat klanten weggaan en verklein je de kans op aanvallen door hackers die het op jouw website gemunt hebben.

Professioneel advies

Soms is het fijn om even te sparren met een expert.

Soms kom je er even niet uit, of twijfel je tussen verschillende mogelijkheden voor je website, reclamering of sociale media. Dan is het prettig om te kunnen sparren met een ervaringsdeskundige. Als klant van De Website Centrale kan je altijd rekenen op gratis en betrouwbaar advies op maat.

reviews

wat onze klanten zeggen

Sinds onze oprichting in 2019 hebben we klanten geholpen uit allerlei branches.